jueves, junio 28, 2007

Tarta de llimona



Aquesta és una recepta que ens van passar, no és típica ni d'aquí ni d'allà, però en tot cas és molt fresqueta i amb un gust i un perfum boníssim a llimona.


Ingredients

-2 tasses de suc de llimona (o llima)

-3 tasses de sucre

-4 ous

-4 rovells d'ou -Una base de massa brisa o pasta de full

-350 g de mantega


Posar en un bol (si és de vidre millor) el suc de llimona, el sucre, i els ous. Colocar el bol dintre d'una cassola amb aigua bullint i posar-lo al bany maria durant 15 minuts i anar remenant.


Si t'ajuda algú pots fer en paral·lel la base del pastís. L'opció més ràpida és comprar una massa brisa o de pasta de full fresca, que només has de seguir les instruccions i posar-la al forn uns 20 minuts.
*Sino també la podem fer nosaltres (200g farina, 1 cullerada oli, 1 de sal, 1 de llevat i afegir-li aigua tèbia per aconseguir la consistència adequada).


Un cop passat el temps del bany maria, treus fora el bol i li incorpores la mantega i tornes a remenar. Una vegada estigui tot ben barrejat ho tires a sobre el motllo amb la base ja feta.


Ho deixes refredar una hora, i després ho fiques a la nevera. Et quedarà una textura com de natilla,per això si t'ha sobrat una mica de la barreja la pots possar a un altre recipient i mejar-la sense base com si fos una natilla (una mica més àcida).

2 comentarios:

ABRAHAM LÓPEZ MORENO dijo...

Me alegra que visitaras el blog y que fuera de tu agrado. Te diré que la mejor fecha para visitar Cazorla y su sierra es en primavera (Abril y Mayo) y finales de Septiembre. Si decides dar una vuelta por aquí, no dudéis en avisarme. Un saludo.
Abraham

CatArg dijo...

muchas gracias abraham, lo tendremos en cuenta